Veel gestelde vragen


Hoe werkt Mysecretdate?

Nadat je bent aangemeld bij Mysecretdate verzoeken wij je om jouw profiel volledig in te vullen, daarna kun je direct opzoek gaan naar leuke dames en heren. Bij mijn matches zie je precies wie er bij jou past maar je kunt natuurlijk ook gewoon op zoeken klikken en daar invullen waar je precies naar opzoek bent. Als je iemand gevonden hebt die je leuk vind kun je interesse tonen, om op deze manier het ijs te breken.


Favorieten

Heb je een dame of heer gevonden die je toe wilt voegen aan je favorieten, dan kun je eenvoudig op “voeg toe aan favorieten” klikken(of op het sterretje bij de zoekpagina). Als je vervolgens naar “favorieten” gaat zie je de profielen die je hebt toegevoegd hier staan.


Hoe verwijder ik iemand uit mijn favorieten?

Door op het rode kruisje te drukken


Ik ben mijn wachtwoord vergeten,wat moet ik doen?

Door op wachtwoord vergeten te klikken kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Tip: controleer je SPAM of ongewenste berichten.


Foto’s

Kan ik foto's meesturen met mijn bericht?

Ja dit is mogelijk

Hoe kan het dat ik mijn profielfoto niet zie?

  • Het kan zijn dat de foto door ons is afgekeurd, als we je foto hebben afgekeurd sturen we je een mail met de reden van afkeuring.
  • De foto is te groot, de maximale bestandsgrootte is 20MB.


Hoe zit het met mijn Privacy?

De informatie die wij van jou ontvangen is bij ons in veilige handen. We zullen je gegevens nooit doorgeven aan derden of ze op wat voor manier dan ook misbruiken!Hoe kun je contact met ons opnemen?

Je kunt ons bereiken door contact met ons op te nemen via de contactpagina. We doen ons uiterste best om je binnen 24 uur een antwoord te geven.